h

Nieuws uit 2012

10 september 2012

Campagne-zaterdag: SP overal aanwezig

Zaterdag 8 september was de SP op maar liefst 3 plaatsen aanwezig. Vanaf 9 uur 's ochtends konden voorbijgangers terecht bij de kraam op de Markt in Middelburg voor een gesprek of een vraag.

Lees verder
4 september 2012

Twee maal raak op Schouwen-Duiveland

Zaterdag 1 september was SP werkgroep Schouwen-Duiveland met de nieuwe kraam op campagne. De werkgroep wil de komende week kriskras over het eiland en begon in Zierikzee.

Lees verder
30 augustus 2012

Bijeenkomst campagne-aftrap op Schouwen-Duiveland

De werkgroep Schouwen-Duiveland krijgt veel hulp bij de campagne. Maar liefst 20 leden hebben aangeboden om te helpen bij het verspreiden van de verkiezingsfolder. Om hen voor hun inzet van de komende weken alvast te inspireren was er vrijdag 24 augustus een feestelijke campagnestart.

Lees verder
9 augustus 2012

Schouwen-Duiveland gaat verkiezingsstrijd aan met SP-kraam

De SP op Schouwen-Duiveland maakt zich op voor de verkiezingscampagne. De afgelopen dagen hebben de leden van de werkgroep zich keihard ingezet om de campagne voor te bereiden.

Lees verder
28 mei 2012

Werkgroep Schouwen op bezoek in Zonnemaire

Zaterdag 26 mei was werkgroep Schouwen-Duiveland van de SP in Zonnemaire. Veel mensen die we spraken waren via de media al op de hoogte van onze komst en we werden dan ook hartelijk ontvangen.

Lees verder
28 maart 2012

Leijten: “Kinderen in hun jeugd knakken is schandalig.”

Op 23 maart organiseerde de werkgroep SP Schouwen-Duiveland een openbare avond in Zierikzee over de zorg met SP Tweede Kamerlid Renske Leijten.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier