h

Nieuws uit 2016

3 augustus 2016

Nationaal Zorgfonds positief ontvangen in Zierikzee

Foto: SPSchouwenDuiveland

Afgelopen dinsdag zijn SP-ers van de afdeling Schouwen-Duiveland de Zierikzeese wijk Malta ingetrokken om te vertellen over de plannen voor een Nationaal Zorgfonds. Het Nationaal ZorgFonds is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel. Verspreid door heel Nederland kan het plan inmiddels al rekenen op steun van ruim 84.000 mensen.

Lees verder
18 juni 2016

Presentje voor de geslaagden

Foto: SP

SP Schouwen-Duiveland gaat deze week op pad om de geslaagde scholieren te feliciteren met hhet behaalde resultaat bij het eindexamen.

Lees verder
8 juni 2016

Het nationaal Zorgfonds en afschaffen van het eigen risico

Foto: SP

De SP is druk bezig met met de landelijke zorgcampagne met als doel het afschaffen van het eigen risico en een Nationaal Zorgfonds in te voeren.

Lees verder
26 mei 2016

Ledenvergadering zeer geslaagd!

Foto: SP

Op dinsdagavond 24 mei was ongeveer een derde van alle leden op Schouwen-Duiveland aanwezig bij de algemene ledenvergadering, waar ze oa. persoonlijk kennis konden maken met onze nieuwe partijvoorzitter Ron Meyer.

Lees verder
2 mei 2016

Zienswijzen niet meegewogen bij toetsing MER Brouwerseiland

De SP heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W naar aanleiding van het toetsingsadvies dat op 22 april is uitgebracht door de Commissie MER met betrekking tot het bestemmingsplan Brouwerseiland.  De  gemeente heeft de reacties van omwonenden en andere belanghebbenden niet doorgestuurd aan de Commissie MER. De SP-fractie vindt dat hiermee onvoldoende recht gedaan wordt aan de betrokkenheid die omwonenden en organisaties tonen bij het hele proces rondom Brouwerseiland.

Lees verder
24 april 2016

Politiekcafé met SHARON GESTHUIZEN: "Vluchtelingen in Europa, hoe nu verder?"

Foto: SP
Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen komt op 13 mei naar Goes voor een politiek café. Het thema van deze avond is "Vluchtelingen in Europa, hoe nu verder?" Kom ook en discuseer mee!

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier