h

Nieuws uit 2017

7 december 2017

SP Schouwen-Duiveland doet niet mee met gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: SP

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het bestuur van SP Schouwen-Duiveland heeft nu definitief de knoop doorgehakt. Op Schouwen-Duiveland zal er in 2018 niet op de SP gestemd kunnen worden bij de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale afdeling van de SP is er niet in geslaagd voldoende geschikte kandidaten te vinden die zich de komende vier jaren als gemeenteraadslid willen en kunnen inzetten.

Lees verder
8 juni 2017

Over Brouwerseiland

Aan de inwoners van Schouwen-Duiveland,
U bent allen vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland. Daarvoor heeft u in 2014 uw stem kunnen uitbrengen. Dat kunt u volgend jaar op 21 maart weer doen. In de tussentijd doen de raadsleden hun werk en nemen zij beslissingen.

Lees verder
20 april 2017

Tijdelijke vervanging SP raadslid Wim Hefti

Op donderdag 20 april zal er een nieuw raadslid beëdigd worden door de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland. Wim Hefti uit Ouwerkerk, gemeenteraadslid voor SP sinds maart 2014, heeft wegens gezondheidsredenen zijn tijdelijk ontslag ingediend en zal gedurende 16 weken worden vervangen.

Lees verder
2 maart 2017

SP Tweede Kamerlid Eric Smaling beschermt de Zeeuwse kust

Op zaterdag 4 maart sluit SP Tweede Kamerlid Eric Smaling zich aan bij het Lint aan de Kust. De actie langs de Brouwersdam is georganiseerd door een werkgroep vanuit Bescherm de kust. Zij vragen hiermee actief aandacht voor bouwplannen langs de kust, waardoor het open landschap met vergezichten dreigt te verdwijnen waar nu natuurliefhebbers, recreanten en veel watersporters actief zijn.Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier