h

Tijdelijke vervanging SP raadslid Wim Hefti

20 april 2017

Tijdelijke vervanging SP raadslid Wim Hefti

Op donderdag 20 april zal er een nieuw raadslid be√ędigd worden door de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland. Wim Hefti uit Ouwerkerk, gemeenteraadslid voor SP sinds maart 2014, heeft wegens gezondheidsredenen zijn tijdelijk ontslag ingediend en zal gedurende 16 weken worden vervangen.

Wanneer een gemeenteraadslid zijn tijdelijk ontslag indient, benoemt de voorzitter van het centraal stembureau op grond van bepalingen in de Kieswet een vervanger voor de plaats die is opengevallen. Dhr. R.A. Viergever uit Zonnemaire, reeds actief voor de SP als Statenlid sinds maart 2015, heeft aangegeven deze tijdelijke vervanging op zich te willen nemen.

Na de periode van 16 weken hoopt dhr. Hefti voldoende hersteld te zijn om zijn werkzaamheden als raadslid weer te hervatten.

U bent hier