h

SP Schouwen-Duiveland doet alsnog mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

30 januari 2018

SP Schouwen-Duiveland doet alsnog mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: SP

Afgelopen december kwam SP Schouwen-Duiveland met het bericht naar buiten dat de partij bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen niet mee zou doen.Dat bericht heeft nogal wat stof doen opwaaien en zorgde voor veel reacties vanuit inwoners van Schouwen-Duiveland, die er graag hun schouders onder willen zetten. Dat heeft er in geresulteerd dat de SP heeft besloten alsnog mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

“Het is echt geweldig hoeveel reacties we hebben gekregen naar aanleiding van ons bericht begin december. Voor ons een bevestiging dat de bijdrage van de SP gewaardeerd wordt èn nodig is op Schouwen-Duiveland” aldus huidig fractievoorzitter Anita de Vos. “En als bonus daar bovenop hebben we een mooie kandidatenlijst kunnen samenstellen waarmee we vol vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen tegemoet treden”. Het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst worden binnenkort gepresenteerd.

U bent hier