h

Campagne aftrap SP Zeeland

17 februari 2018

Campagne aftrap SP Zeeland

Foto: SP

Op 21 februari organiseren de Zeeuwse SP afdelingen een gezamenlijke campagneaftrap. Iedereen is die avond uitgenodigd om kennis te maken met de SP en haar lijsttrekkers. De avond begint om half acht en na een korte opening zal Statenlid Sylvia Tuinder iets vertellen over kustbebouwing en de belangrijke rol die er is weggelegd voor lokale SP fracties. Vervolgens is er een kort intermezzo met een quiz, om de kennis van de aanwezigen over de SP en de lokale lijsten te testen.

De gastspreker van de avond is Cem Lacin, Tweede Kamerlid namens de SP en woordvoerder over infrastructuur, verkeer en milieu. Hij zal die avond vertellen wat het belang is van lokale verkiezingen en de ontwikkelingen die er zijn in Zeeland.

Na de pauze zullen de lijsttrekkers namens de SP in Zeeland uitgenodigd worden om in een korte pitch hun speerpunten voor de komende verkiezingen te verkondigen. Daarna is er de kans voor mensen uit de zaal om vragen te stellen aan de lijsttrekkers. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Tot ziens op 21 februari!

Voor wie: iedereen
Waar: Machinefabriek, De Willem Ruysstraat 99, Vlissingen
Hoe laat: vanaf 19:00 uur

U bent hier