h

Soep-express in Zierikzee

4 maart 2018

Soep-express in Zierikzee

Foto: SP

Op 3 maart stond de Soep-express op de parkeerplaats van de Scheldestraat in Zierikzee. Met het winterse weer werd een lekker warm kopje soep door veel voorbijgangers wel gewaardeerd. Uit de vele gesprekken die gevoerd werden werd eens te meer duidelijk dat de aanwezigheid van de SP in de gemeenteraad naast gewenst ook zeker nodig is en blijft.

Zorgen over verdere uitbreiding van vakantieparken, toegankelijkheid van zorg en aanwezigheid van voorzieningen kwamen als belangrijke thema’s naar voren. Ook hebben we veel klachten gehoord van mensen die het gevoel hebben dat er niet naar de inwoners geluisterd wordt. De komende periode blijft de SP zich inzetten om deze thema’s aan te pakken, samen met de inwoners.

U bent hier