h

Nieuws uit 2019

1 mei 2019

SP erg tevreden met de uitspraak van de Raad van State inzake Brouwerseiland

Foto: SP

De SP is al vanaf dag 1 fel tegenstander van het plan Brouwerseiland, en is vanzelfsprekend erg tevreden met de uitspraak van de Raad van State. Het feit dat de Raad van State het bestemmingsplan, de natuurvergunning en de omgevingsvergunning vernietigt in haar uitspraak is natuurlijk geweldig. Wat ons betreft is dit geen uitstel, maar gaat er nu definitief een vette streep door het plan en wordt het proces dus zeker niet opnieuw doorlopen.

Lees verder
26 april 2019

Partijen organiseren gezamenlijk 1 meiviering in Brogum

Foto: SP

“De Dag van de Arbeid vieren we samen”. Onder de noemer van het thema collectiviteit hebben de lokale afdelingen van de SP, PvdA en Hart voor Schouwen-Duiveland besloten gezamenlijk een 1 mei-viering te organiseren. Het wordt een avond met muzikale omlijsting door de Schouwse band Kaviaar, er is een paneldiscussie met vertegenwoordigers vanuit verschillende organisaties en er is poëzie. Iedereen is welkom op 1 mei vanaf 19.30 uur in Brogum. De presentatie van de avond is in handen van Aad van der Wouden en de toegang is gratis.

Lees verder
21 april 2019

29 april: Avond over woede, hoop en de verkiezingen

De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen voor een radicaal andere koers. Daarover praten we graag met zoveel mogelijk mensen.Lees verder
16 januari 2019

Bijeenkomst over pensioenen in Goes

Foto: SP
Het kabinet heeft het pensioenakkoord geblokkeerd. Dat is schandalig. De SP nodigt u daarom uit voor een bijeenkomst over onze pensioenen. Sprekers zijn tweede kamerleden Bart van Kent (SP) en Gijs van Dijk (PvdA).

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier