h

Bijeenkomst over pensioenen in Goes

16 januari 2019

Bijeenkomst over pensioenen in Goes

Foto: SP
Het kabinet heeft het pensioenakkoord geblokkeerd. Dat is schandalig. De SP nodigt u daarom uit voor een bijeenkomst over onze pensioenen. Sprekers zijn tweede kamerleden Bart van Kent (SP) en Gijs van Dijk (PvdA).

Vrijdag 25 januari vanaf 19.30 uur. Wijkcentrum de Spinne, Joseph Lunslaan 7 in Goes. Toegang is uiteraard gratis. Voor een drankje zorgen wij. Aanmelden kan op sp.nl/pensioenen

 

Hoe denkt u dat het nu verder moet met onze pensioenen?

Wat vindt u van de plannen van het kabinet? Hoe zorgen we voor een fatsoenlijke oude dag voor iedereen? Die vragen gaan we met elkaar beantwoorden op vrijdag 25 januari vanaf 19.30 uur.

Want is het rechtvaardig dat de AOW-leeftijd steeds verder stijgt en werknemers met zware beroepen door moeten werken tot ze erbij neervallen? Is het rechtvaardig dat de pensioenen al tien jaar lang niet meestijgen met de prijzen? En is het rechtvaardig dat door dit kabinet een steeds groter wordende groep zzp’ers geen recht krijgt op een goed pensioen?

Dit kabinet-Rutte doet miljarden cadeau aan de grote bedrijven. Terwijl ondertussen de lonen van Nederlanders al jarenlang nauwelijks stijgen en het kabinet nu dus een goed pensioen blokkeert. Dat is niet uit te leggen.
Iedereen moet op tijd kunnen stoppen met werken en kunnen rekenen op een fatsoenlijke oude dag. Ook werkenden, jongeren en zzp’ers hebben
recht op een eerlijk pensioen.
 

TIJD VOOR RECHTVAARDIGE PENSIOENEN!

Kunt u niet komen, maar wilt u wel rechtvaardige pensioenen? Sluit u aan! tijdvoorrechtvaardigheid.nl/pensioenen

U bent hier