h

29 april: Avond over woede, hoop en de verkiezingen

21 april 2019

29 april: Avond over woede, hoop en de verkiezingen

De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen voor een radicaal andere koers. Daarover praten we graag met zoveel mogelijk mensen.

De komende anderhalve maand organiseert de SP 50 avonden over de staat van de samenleving en de socialistische visie op de EU. De bijeenkomsten door het hele land gaan over de kritiek op het dominante kapitalistischte systeem en over analyses, alternatieven en activisme. Iedere keer staat de bijeenkomst in het teken van woede en hoop.

Op maandag 29 april is Ron Meyer, landelijk SP voorzitter, als spreker te gast in Goes. De bijeenkomst ‘Hoop, woede en EU’ is een openbare bijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in Terminus, naast het bus- en treinstation. De zaal is open vanaf 19.15 uur, de aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis, voor een drankje wordt gezorgd.

Datum en tijd: maandag, april 29, 2019 - 19:30 
Waar: Terminus, Stationsplein 1 Goes

U bent hier