h

Anita de Vos

06-31 94 34 77

Ik ben in 1977 geboren in Rotterdam in de wijk Charlois, opgegroeid in Zierikzee en daarna via verschillende dorpen in Zonnemaire terecht gekomen waar ik nu al weer ruim 12 jaar met veel plezier woon samen met mijn man, twee kinderen en een bende beesten.

Als verpleegkundige met werkervaring in o.a. psychiatrie, jeugdzorg, thuiszorg en sociale zekerheid maak ik mij zorgen over de ontwikkelingen specifiek in de zorg, maar eigenlijk over de veranderende maatschappij in het algemeen. Een toenemend individualisme, ingegeven door het kapitalisme dat mensen meer en meer dwingt te overleven in plaats van te leven.

Als kind was ik al allergisch voor onrecht en ongelijkwaardigheid, en dat is in de loop van de jaren niet minder geworden. In mijn werk heb ik veel mensen ontmoet die steeds weer tegen een muur aanlopen. Die wel vooruit willen, maar die net niet in de bedachte hokjes passen waardoor zij tussen
wal en schip vallen. Dat is voor mij één van de belangrijkste redenen om mij actief in te zetten voor de SP. De enige partij die past bij mijn motto: ’Niet lullen maar poetsen’.

Samen met andere SP-ers en de mensen om wie het gaat, pak ik graag die zaken aan die een samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft om gelukkig te worden in de weg staan en nodig iedereen van harte uit om zijn of haar steentje bij te dragen! Doet u mee?

U bent hier