h

Nieuws van de afdeling

5 maart 2018

Sleepwet referendum 21 maart

Op 21 maart kun je stemmen over de Sleepwet (de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten). Daarmee kan onze geheime dienst (de AIVD) altijd iedereen afl uisteren, ook als je nergens van wordt verdacht. Zou jij willen dat de overheid altijd kan weten met wie je belt, wat je appt of welke websites je bezoekt?Lees verder
4 maart 2018

Soep-express in Zierikzee

Foto: SP

Op 3 maart stond de Soep-express op de parkeerplaats van de Scheldestraat in Zierikzee. Met het winterse weer werd een lekker warm kopje soep door veel voorbijgangers wel gewaardeerd. Uit de vele gesprekken die gevoerd werden werd eens te meer duidelijk dat de aanwezigheid van de SP in de gemeenteraad naast gewenst ook zeker nodig is en blijft.

Lees verder
1 maart 2018

Kom zaterdag bij de SP op de soep

Foto: SP

Zierikzee, zaterdag 3 maart van 12.00 tot 16.00 uur staan leden van de SP Schouwen-Duiveland met de Soep-Express, op het parkeerterrein
Scheldestraat te Zierikzee.

Lees verder
17 februari 2018

Campagne aftrap SP Zeeland

Foto: SP

Op 21 februari organiseren de Zeeuwse SP afdelingen een gezamenlijke campagneaftrap. Iedereen is die avond uitgenodigd om kennis te maken met de SP en haar lijsttrekkers. De avond begint om half acht en na een korte opening zal Statenlid Sylvia Tuinder iets vertellen over kustbebouwing en de belangrijke rol die er is weggelegd voor lokale SP fracties. Vervolgens is er een kort intermezzo met een quiz, om de kennis van de aanwezigen over de SP en de lokale lijsten te testen.

Lees verder
30 januari 2018

SP Schouwen-Duiveland doet alsnog mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: SP

Afgelopen december kwam SP Schouwen-Duiveland met het bericht naar buiten dat de partij bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen niet mee zou doen.Dat bericht heeft nogal wat stof doen opwaaien en zorgde voor veel reacties vanuit inwoners van Schouwen-Duiveland, die er graag hun schouders onder willen zetten. Dat heeft er in geresulteerd dat de SP heeft besloten alsnog mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

Lees verder
7 december 2017

SP Schouwen-Duiveland doet niet mee met gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: SP

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het bestuur van SP Schouwen-Duiveland heeft nu definitief de knoop doorgehakt. Op Schouwen-Duiveland zal er in 2018 niet op de SP gestemd kunnen worden bij de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale afdeling van de SP is er niet in geslaagd voldoende geschikte kandidaten te vinden die zich de komende vier jaren als gemeenteraadslid willen en kunnen inzetten.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier