h

Nieuws uit 2013

11 december 2013

SP doet mee met raadsverkiezingen 2014

Op 19 maart 2014 zal de SP meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op Schouwen-Duiveland. Het zal de eerste keer zijn dat de inwoners van Schouwen-Duiveland bij deze lokale verkiezingen hun stem kunnen uitbrengen op de Socialistische Partij.

Lees verder
3 december 2013

Schaliegas burgerinitiatief vanuit de SP krijgt steun

Op 2 december werd het burgerinitiatief met het voorstel om de gemeente schaliegasvrij te  verklaren besproken in de commissie Openbare Ruimte van  gemeente Schouwen-Duiveland. Op de SGP na, kon het burgerinitiatief op steun van alle fracties rekenen.

Lees verder
30 november 2013

Schaliegas op de agenda

Naar aanleiding van gespekken met inwoners van Schouwen-Duiveland in oktober, heeft SP Schouwen-Duiveland een burgerinitiatief ingediend met een voorstel tot het schaliegasvrij verklaren van de gemeente.

Lees verder
26 november 2013

Burgerinitiatief schaliegas

Schaliegas is een van de meest vervuilende en gevaarlijke energiebronnen.
Dit komt door de winmethode, het zogeheten fracken. Daarbij wordt gashoudend gesteente opengebroken door onder extreme druk water, zand en chemicaliën in de bodem te pompen.

Lees verder
25 november 2013

30 november, Utrecht! Koopkracht en echte banen!

Het lijkt erop dat niemand zich meer druk maakt om de belangen van gewone mensen. Daarom zullen de mensen zelf in de benen moeten komen en het heft in handen nemen.

Lees verder
2 november 2013

Buurten in Bru

Zaterdag 2 november ging de SP buurten in de buurt in Bruinisse. Vooral het gebied in de omgeving van de Koningin Julianastraat en de Prinses Beatrixstraat (het toekomstige Oranjedok) werd bezocht.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier