h

Nieuws uit 2015

15 juli 2015

SP protesteert tegen TTIP

Foto: SP

Leden van SP Schouwen-Duiveland hebben woensdag samen met leden van andere Zeeuwse afdelingen op het Abdijplein in Middelburg geprotesteerd tegen het Transatlantic Trade & Investment Partnership (kortweg TTIP) dat de Verenigde Staten en Europa willen sluiten.

Lees verder
19 juni 2015

Zaterdag 04 juli: SP ledenvergadering en barbecue, kom ook!

Kom zaterdag 04 juli naar de SP ledenvergadering en barbecue. Niet alleen voor gezelligheid en het lekkere eten maar ook om samen terug en vooruit te blikken.

Lees verder
12 juni 2015

Er is genoeg voor iedereen

Foto: SP

Nederland is een rijk land. Toch hebben steeds meer mensen moeite om rond te komen. Slechts een kleine groep is er de afgelopen jaren op vooruit gegaan. De kleine groep van 10 procent rijkste Nederlanders heeft twee derde van onze rijkdom in handen. Een baas verdient nu gemiddeld 17 keer meer dan een geschoolde werknemer. Kleine ondernemers betalen netjes hun belastingen, terwijl multinationals worden geholpen belasting zoveel mogelijk te ontwijken.

Lees verder
5 juni 2015

Boekpresentatie Emile Roemer in Zeeland

Foto: RTV Oost / Rogier van den Berg

Woensdag 10 juni presenteert Emile Roemer zijn nieuwe boek "Het kan wel"  in de Kloveniersdoelen in Middelburg. Na afloop organiseert boekhandel DRVKKERY i.s.m. met Emile Roemer een signeersessie.

Lees verder
19 mei 2015

RONALD VAN RAAK KOMT 22-05 NAAR GOES VOOR THEMA-AVOND

Foto: SP

De Zeeuwse SP-afdelingen houden regelmatig thema-avonden met interessante sprekers. Vrijdagavond  22 mei 2015 komt Tweede Kamerlid Ronald van Raak naar Goes voor zo'n verdiepingsavond. Hier zal hij ingaan op zijn onlangs verschenen boek "Op zoek naar ons" dat handelt over de toekomst van de linkse politiek.

Lees verder
25 maart 2015

Mooie uitslag Provinciale verkiezingen voor de SP

In de afgelopen weken zijn onze actieve leden heel wat uurtjes bezig geweest met het laten zien van onze partij op Schouwen-Duiveland. Er hebben mensen op de markt gestaan met onze marktkraam, er zijn een paar duizend vouwkaarten verspreid, er zijn keukentafelgesprekken gevoerd, er zijn valentijnshartjes uitgedeeld, posters geplakt, etc. Alle mensen die zich actief hebben ingezet voor de campagne, heel erg bedankt daarvoor!

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier